Allmänna villkor

INTRODUKTION TILL VILLKOR
Välkommen till villkoren för Brohuset AB, www.innopots.se samt tillhörande underdomäner (framgent: webbplatsen). Om du fortsätter att använda och bläddra på webbplatsen godkänner du att följa och vara bunden av våra villkor för användning, tillsammans med vår sekretesspolicy. Om du inte håller med något del av dessa villkor, råder vi dig att inte använda webbplatsen. Följande termer hänvisar till ägarna av denna webbplats. Brohuset AB är ett aktiebolag med organisationsnummer 556677-5523. Innopots är ett varumärke som startades, drivs och ägs av Brohuset AB. Alla villkor som anges på denna webbplats är godkända av Brohuset AB.

HANDLA
För att göra ett köp på webbplatsen måste du vara åtminstone 18 år eller ha tillstånd från en förmyndare/föräldrar. Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar från personer som lämnat falska personuppgifter, felaktig betalningsinformation och/eller har dålig kredit. Fakta och priser ges med reservation för felskrivningar och eventuella felaktigt definierade tekniska specifikationer. Alla priser på denna webbplats inkluderar 25% moms inom EU. Vi förbehåller oss också rätten att inte genomföra en order, till exempel om produkten är slut i lager eller på grund av tekniska problem. Vi förbehåller oss även rätten att annullera en beställning om bedrägeri misstänks. Alla varor tillhör Brohuset AB till en full betalning når oss.

PRIS
Brohuset AB har en svensk F-skattsedel genom Brohuset AB med organisationsnummer 556677-5523. Alla våra priser är inklusive 25% moms inom Sverige och EU, vårt momsregistreringsnummer är SE556677552301. Moms är enbart inkluderat för orders inom EU och ingår således inte i ordar utanför EU. Om moms ändras, förbehåller vi oss rätten att justera våra priser i enlighet med detta. Priser kan variera från dag till dag och det angivna priset på webbplatsen kan variera med vad som faktureras. Valuta väljs baserat på din plats. Observera att utanför EU kan du som kund kan behöva betala en ytterligare kostnad i ditt land. Denna kostnad är upp till dig som kund att betala och Brohuset AB är inte debiterbara för denna kostnad.

TRASIG VID LEVERANS
Skulle du mottaga en defekt/trasig eller felaktigt levererad produkt, kontakta kundtjänst på info@innopots.se. Detta måste göras inom en rimlig tidsram från att du mottagit leveransen. Om du som kund har förhindrats att undersöka varorna vid leverans rekommenderar vi att du gör det så snart som möjligt. Webbplatsen har alltid rätt att på egen bekostnad rätta till felet, t.ex. genom reparation eller byta varan mot en felfri vara av samma kvalitet och utseende.

KONFIRMATION
När vi mottagit din beställning skickar vi en bekräftelse till dig via e-post med din orderinformation. Det är bra om du sparar denna bekräftelse för praktiska anledningar om du behöver kontakta vår kundtjänst, info@innopots.se. Har du inte mottagit en orderbekräftelse? Dubbelkolla skräpposten. Ligger den inte där? Kontakta oss!


FORCE MAJURE
Brohuset AB ansvarar inte för förseningar orsakade av omständigheter som Brohuset AB inte kunnat råda över såsom exempelvis allmän arbetskonflikt, krig, eldsvåda, blixtnedslag, terroristattack, ändrad myndighetsbestämmelse, tekniska problem, fel i el-/tele-/dataförbindelser eller annan kommunikation samt fel eller försening i tjänster från underleverantör på grund av omständighet som här angivits. Dessa omständigheter ska utgöra befrielsegrund som medför befrielse från skadestånd och andra påföljder. Om någon sådan situation skulle uppstå informerar Brohuset AB Kunden dels i början och dels i slutet av tiden för den aktuella situationen.

BETALNING
Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder så du kan använda den som passar din situation bäst. Bor du i Sverige kan du betala via Klarna. Se villkor för Klarna Checkout här. Du kommer även se dessa villkor och acceptera dem innan du kan betala för dig order. Har du några frågor om respektive tjänst hör du enklast av dig till Klarnas support.